Ajankohtaista

13.3.2018Viimeisimmät uutisetLue lisää »29.5.2017PEVISA-ohjelma vuosille 2018-2022Lue lisää »5.3.2018Kevätkokous 5.5.2018 TampereellaLue lisää »9.2.2018Luonnetesti kesäkuussaLue lisää »6.2.2018Vuoden valkkarikisaa jatkettu helmikuun loppuun!Lue lisää »

Kotia etsii

Tällä sivulla yhdistyksen jäsenet voivat ilmaiseksi ilmoittaa luovutusikää vanhemmista koirista, jotka etsivät jostain syystä uutta kotia.

Valkkarirescuen kautta kotia etsivät koirat saavat maksaa enintään 500 euroa. 

Koirille ei etsitä sijoituskoteja, eikä myytävään koiraan saa jättää jalostusoikeutta.
Kotia etsivän koiran tulee olla rekisteröity Suomen Kennelliittoon.

Lähetä ilmoituksesi yhdistyksen nettipäivittäjälle: netti.valkkari(at)gmail.com

 

KAMU etsii kotia 

Perheemme muuttaa ulkomaille toukokuussa ja tämän vuoksi joudumme luopumaan rakkaasta Kamu-valkkaristamme. Kamu on 12.12.2009 syntynyt vahvaluontoinen uroskoira joka rakastaa ihmisiä ja tulee hyvin toimeen lasten kanssa. Hän on koko ikänsä asunut omakotitalossa ja mielestämme se on hänelle paras ratkaisu jatkossakin. Lenkkeilessä Kamu räyhää vastaantuleville koirille mutta hän tulee tarvittaessa hyvin toimeen muiden koirien kanssa kunhan ensin on selvitetty nokkimisjärjestys. Hän on viettänyt paljon aikaa kolmen chihuahuan seurassa ja kissojenkin kanssa hän tulee hyvin juttuun. Kamu on aina käyttäytynyt hyvin kun olemme olleet poissa kotoa. Pihapiirissä Kamu pysyy vapaana niin kotona kuin mökilläkin, kunhan ei muita koiria liiku pihan rajalla. Hän nauttii olla vapaana ilman pantaa.

Kamu on rekisteröity uros viralliselta nimeltään Kanervakankaan Karan Poju. Hänet on leikattu ja hän on perusterve. Kamu asuu Karjaalla.

Kerromme mielellämme lisää jos olet kiinnostunut!

Ystävällisin terveisin,

Emilia Rönnqvist-Leivo ja Viktor Leivo

Puh. 0400 739 389