Ajankohtaista

16.11.2017Viimeisimmät uutisetLue lisää »29.5.2017PEVISA-ohjelma vuosille 2018-2022Lue lisää »16.11.2017Syyskokous 29.11.2017 HyvinkäälläLue lisää »13.10.2017Rally-tokon rotumestaruus 6.12.2017Lue lisää »8.8.2017Rotumestikset 2017Lue lisää »

Valkkarirescue

Valkkarirescuen tarkoitus on auttaa valkoisiapaimenkoiria, jotka syystä tai toisesta joutuvat vaihtamaan kotia tai ovat jo mahdollisesti menossa viimeiselle matkalleen.rescuelogo.jpg

Autamme ihmisiä etsimään asianmukaisen uuden kodin koiralleen, ja olemme myös valmiita ottamaan koiran väliaikaishoitoon kunnes oikea koti löytyy.

Älä lopeta koiraasi ottamatta ensin yhteyttä meihin, autamme myös hankalissa tapauksissa. 

Jos olet valmis tarjoamaan kodin jo pentuiän ohittaneelle, ehkä haasteellisellekin valkoisellepaimenkoiralle, ota silloinkin meihin yhteyttä.

Emme anna koiraa koeajalle, vaan pyrimme löytämään mahdollisista ongelmista huolimatta eläimelle kodin sen loppuelämäksi. Tarkastamme myös kotia tarjoavan asuinolot. Rokotamme ja madotamme haltuumme päätyneet koirat, eikä niitä anneta eteenpäin ilmaiseksi. Koiria ei myöskään luovuteta kenneleihin, joissa on suuria määriä koiria.

Olemme rescue-koiran ottaneen kodin tukena senkin jälkeen kun koira on jo kotiutunut.  

Voit tukea myös toimintaamme esimerkiksi auttamalla järjestämään tapahtumia rescue-toiminnan ylläpitämiseksi tai lahjoittamalla rahaa rescue-toimintaan:
tili: Nordea 142730 - 106291, viitenumero 8882

Ota yhteyttä:

Anette Kare
anette.kare(at)kolumbus.fi
puh. 040-5693605

Niina Nevalainen
niina.nevalainen(at)gmail.com
puh. 041-5022771

___________________________________________________________________________________________________________

 

Rescue-toiminnan sopimusehdot:

 1. Hoidan huostaani luovutettua koiraa hyvin, otan yhteyttä eläinlääkäriin koiran sairastuessa.
 2. Huolehdin koiran rokotusten (ja madotusten) voimassaolosta.
 3. Otan yhteyttä Valkoinenpaimenkoirayhdistyksen rescue-vastaaviin, mikäli minulle tulee ylitsepääsemättömiä ongelmia,enkä pysty enää pitämään koiraa.
 4. Jos rescuen kautta ottamani koira joudutaan lopettamaan sairauden tai onnettomuuden vuoksi, ilmoitan siitä rescue-toiminnalle. En lopetuta eläintä allergian, ajanpuutteen tai muiden koirasta riippumattomien syiden vuoksi, vaan palautan sen rescue-toiminnalle.
 5. En myy tai luovuta koiraa eteenpäin ilman Valkoinenpaimenkoirayhdistyksen kirjallista suostumusta.
 6. Rescuen kautta ottamallani koiralla ei saa tehdä pentuja, mikäli se ei täytä Valkoinenpaimenkoirayhdistyksen jalostussuositusta. Suosituksen löydät yhdistyksen verkkosivuilta.
 7. Suomen valkoinenpaimenkoirayhdistyksen rescue-toiminnan edustajilla on oikeus käydä katsomassa luovutettua koiraa. Mikäli rescue-toiminnan edustaja toteaa koira hoidettavan huonosti tai että koiran huostaansa ottanut on rikkonut sopimusehtoja, on hänellä oikeus ottaa koira välittömästi takaisin Suomen valkoinenpaimenkoirayhdistyksen rescue-toiminnalle ilman korvausvelvoitetta sopimuksen rikkoneelle.
 8. Jos Suomen valkoinenpaimenkoirayhdistyksen rescue-toiminnalle on aiheutunut kuluja ottamani koiran ylläpidosta, korvaan ne sovitusti ottaessani koiran. Kulukorvaukset maksetaan viimeistään sopimusta kirjoitettaessa ja korvattava summa merkitään sopimukseen.
 9. Sitoudun ilmoittamaan rescue-toiminnalle jos yhteystietoni muuttuvat.

  Kaikki yllämainitus sopimusehdot ovat riippuvaisia Suomen valkoinenpaimenkoirayhdistyksen rescue-toiminnasta. Mikäli Suomen valkoinenpaimenkoirayhdistyksen toiminta tai yhdistyksen rescue-toiminta loppuvat, sopimusehdot raukeavat ja koiran omistajuus jää sopimuksessa mainitulle omistajalle.