Ajankohtaista

9.11.2018Viimeisimmät uutisetLue lisää »29.10.2018Terveys- ja ruokintakysely 2018Lue lisää »29.5.2017PEVISA-ohjelma vuosille 2018-2022Lue lisää »20.11.2018Syyskokous 24.11.2018Lue lisää »9.11.2018Rotujärjestö päivittää valokuviaanLue lisää »

Valkoinen vieras   

touko01.pngOlen: Duracel's Ice Easy "Touko"
 
Luonteeltani olen: Läheisyyttä kaipaava, rauhallinen (toisinaan), avoin ja kiltti poika.
 
Hihnaani pitelee: Anni Sutinen & Juha-Matti Perttunen
 
Hurmasin omistajani: Syliin kiipeämällä ja siihen jääden leikkimään ja rauhoittumaan.
 
Saan yleensä kehuja kun: Opin asioita nopeasti ja olen rauhallinen, sekä komea nuorimies. Turkkianikin monesti kehutaan.

Joskus minua moititaan kun: Saan villihepulit väärällä hetkellä tai syön jotain kiellettyä. En mukamas myöskään saa tuoda kakkakikkareita suussani sisälle. Ihmeellistä hommaa.

Arjen metkujani ovat: Uiminen, metsäretket ja kotona oman "laumani" kanssa oleskelu. Kannan kaikki mieluisat lelut ympäriinsä kunnes joku ymmärtää alkaa leikkimäään kanssani. 
 
Harrastuksiani ovat: Uiminen on yksi lempipuuhistani ja metsäretket ovat aina kivoja. Olen käynyt pentukurssin ja seuraavaksi mahdollisesti kokeilen Rally-tokoa. Tulevaisuudessa kiinnostaisi Vesipelastus, ainakin emäntää...
 
Lempiruokaani on: Olen todella kaikkiruokainen... Kaikki lihat ovat suurta herkkua, vaikkakin poronsyöntiä piti pitempään miettiä. Sisäelimistä tykkään ja kanamuna silloin tällöin kruunaa aterian.
 
Minut saa innostumaan: Leluilla leikkiminen, kepinheitto, yleensäkin villitseminen ja tietysti kun kotiväki tulee ovesta sisään, silloin ei ole riemulla rajaa. Tykkään myös kun harjoitellaan uusia asioita herkkujen kera ja saan pientä aivotyöskentelyä.
 
Minua ei voisi vähempää kiinnostaa: Rähinöinti. Koska olen vasta puolivuotias, saatan olla joskus epävarma ja päästää haukahduksen ihan testiksi vaan. Muulloin en juuri haukahtele saatika rähise muille. Mielummin liukenen vähin äänin tilanteesta pois ja hyppelen pusikkoon nuuskimaan uusia hajuja.

Minusta tulee isona: Saa nähdä mihin kaikkeen vielä kerkeän, komea ja reipas valkoinen minusta ainakin tulee!
 
Lähetän terveisiä: Vindille, Nessalle, Wilimalle ja muille tyttöystävilleni! Sekä tietty sisaruksilleni ja kasvattajalle perheineen!

 

touko.jpg

 

 

 

(8.10.2015)

 


 

Esittelemme tällä sivulla valkoisiapaimenkoiria omistajineen. Jos haluat oman tervehdyksesi sivuille, lähetä se sivun päivitykseen: netti.valkkari(at)gmail.com