Etelä-Suomi (Pääkaupunkiseutu)

Alueen yhteyshenkilö:
Anette Kare
puh. 040 569 3605
email. anettekare(at)gmail.com anette.kare(at)kolumbus.fi

Etelä-Suomen aluetoiminnan löydät myös Facebookista!

Toimintaa: Hakutreenit pyörivät vuoden ympäri, treenipaikat ovat Espoossa tai Vantaalla. Hakutreenejä on yleensä kerran/pari viikossa. Lumien sulaessa treenataan myös jälkeä, esineruutua, tottista ja varmasti parit rallytokotkin mukaan mahtuu. Tottista on tarkoitus treenata kerran viikossa, riippuen ihmisten innokkuudesta. Tottis treenit eivät tarkoita pk-tottista tai tokoa, toki niitäkin otetaan, mutta treenaamme myös ohituksia yms arki elämän asioita. Lisäksi tottiksiin ovat tervetulleita koirat joilla on joitain erityishaasteita ( arkuus, agressiivisuus, toiset koirat yms )

Kerran tai pari vuodessa olen järjestänyt rauniopäivän, jolloin jokainen voi kokeilla rauniotyöskentelyä koiransa kanssa. Lisäksi tarkoituksena on järjestää citylenkkejä silloin tällöin ja mitä muuta ikinä mieleen juolahtaa ja mitä ihmiset toivovat / tarvitsevat eli rohkeasti viestiä tulemaan.

Erittäin lämpimästi siis toivotan jokaisen valkkarin mukaan touhuamaan oli osaamista jo tai ei. Pääasia, että koirilla on hauskaa ja treenit vedetään koiralähtoisesti koiran tason ja luonteen mukaan.